Ga naar de inhoud
Home » De Leukste Motorcross spellen op Console & PC

De Leukste Motorcross spellen op Console & PC

  mx vs atv screenshot

  Helaas kan je als motorcross fan niet altijd op de baan staan. Maar geen paniek. Gelukkig zijn er de laatste jaren heel wat (goeden en minder goede) motorcross games uitgekomen op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

  Hieronder vind je de spellen die je echt waar voor je geld geven. Wees dus zeker van je aankoop en kijk welke wel en niet de moeite waard zijn!

  Top 8 Motorcross Games op Console en PC

  Inmiddels zijn er op de huidige generatie consoles al heel wat motorcross spellen uitgekomen. Hieronder behandelen we de top 8. Lees dus snel verder en kies het best bij jou passende spel!

  8. MXGP Pro

  mxgp pro

  MXGP PRO: Maak je rijder en beklim de rangen in de Carrièremodus. Springen in het competitiegebied: een groter, breder trainingsgebied met verschillende terreinomstandigheden. Test je vaardigheden voor 30 verschillende uitdagingen: een speciale spelmodus om stap voor stap de beste motorcross-technieken op de meest realistische manier te leren. Dit en nog veel meer dankzij de nieuwe, innovatieve PRO-fysica.

  Na de overstap van vorig jaar naar Unreal Engine 4, blijft MXGP zijn fysica en graphics verbeteren. Nu is het tijd om de lange en saaie laadtijden tussen de leuke motorcrossraces te verkorten.

  Score: 64 / 100

  Speelduur: NB

  Beschikbaar op: PS4, Xbox One & PC

  7. MXGP2: The Official Motocross Videogame

  mxgp2

  MXGP2 – De Official Motocross Videogame is de evolutie van het vorige Motorcross-spel MXGP. Het spel is gebaseerd op de licentie van het FIM-wereldkampioenschap motorcross 2015.

  MXGP2 zal de meeste Motocross-fans aanspreken met de vele aanpassingsmogelijkheden en speelbare evenementen, maar het belangrijkste onderdeel van een racegame, het eigenlijke racen, moet aanzienlijk worden verbeterd. Kijk dus ook vooral naar de opvolgers uit de serie hieronder!

  Score: 65 / 100

  Speelduur: NB

  Beschikbaar op: PS4 & Xbox One

  6. MXGP: The Official Motocross Videogame

  mxgp

  MXGP: Stel jezelf op de proef, en race in de twee MXGP kampioenschappen met alle rijders en motoren uit de MX1 en MX2 categorieën! Ga de uitdaging aan van de veelbelovende jonge MX2-rijders en de MX1-kampioenen en ga de uitdaging op het circuit!

  Een goed, solide spel gebaseerd op de wereldkampioenschappen motorcross. Een goede ervaring voor diegenen die deze sport leuk vinden.

  Score: 66 / 100

  Speelduur: 13 uur

  Beschikbaar op: PS4

  5. Monster Energy Supercross: The Official Videogame

  monster energy supercross

  In Monster Energy Supercross pas je je rijder en motor aan zoals je wilt, met ontelbare mogelijkheden, met meer dan 80 officiële merken en 300 items beschikbaar, en daag je jezelf uit om de top van het klassement te veroveren.

  Race alleen of tegen spelers van over de hele wereld in verschillende offline en online spelmodi! Voel de kick van adrenaline, betreed de arena en word de koning van Supercross!

  Een prima eerste kennismaking met de serie. Als je een Supercross-fan bent, kun je gemakkelijk in de uitstekende track editor stappen en met veel plezier over de modderige circuits razen.

  Score: 67 / 100

  Speelduur: 16 uur

  Beschikbaar op: PS4, Xbox One, Nintendo Switch & PC

  4. MXGP3: The Official Motocross Videogame

  mxgp3

  Beleef alle adrenaline van motorcross met de enige videogame van het officiële kampioenschap, MXGP3!

  Met de (langverwachte) overstap van een eigen naar Unreal Engine, verbetert de MXGP 3 op elk niveau tot zijn voorganger. Eindelijk kan Milestone de visie laten zien die ze vanaf het begin in gedachten hadden.

  Score: 67 / 100

  Speelduur: NB

  Beschikbaar op: PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC

  3. Monster Energy Supercross: The Official Videogame 2

  monster energy supercross 2

  Race met de officiële rijders van 250SX en 450SX op de officiële circuits, inclusief Daytona, om een van de meest spectaculaire en vermakelijke racewedstrijden ooit te beleven!

  Monster Energy Supercross 2 is een leuke supercross-ervaring die een aantal geweldige carrièremogelijkheden heeft. Het spel laat je altijd achter met de wens om nog één race te spelen, wat een geweldig eigenschap is van een arcade motorcross spel.

  Score: 72 / 100

  Speelduur: NB

  Beschikbaar op: PS4, Xbox One & Nintendo Switch

  2. Trials Fusion

  Trials fusion

  In de onrealistische wereld van Trials Fusion kun je een onbeperkt aantal uitdagingen op het gebied van platformracing aangaan. Met behulp van je vaardigheden om over obstakels te komen, moet je ernaar streven om het op te nemen tegen de beste Trials spelers ter wereld. Of je nu alleen, met vrienden of in een wereldwijd racet, de concurrentie is altijd om je heen.

  En racen op officiële banen is nog maar het begin. Een rijke wereld van op maat gemaakte parkoersen, gebouwd door een aantal van de meest creatieve en bekwame contentmakers in de gamewereld, wacht op degenen die voortdurend op zoek zijn naar een nieuwe, krankzinnige baan om te veroveren.

  En dankzij de langdurige ondersteuning van nieuwe functies en content zal de Trials-ervaring zich blijven uitbreiden en spelers op nieuwe en opwindende manieren uitdagen.

  Zoals gewoonlijk, een prachtig Trials spel, met veel te doen, een geweldige leercurve, een krachtige editor en een aantal geweldige nieuwe elementen.

  Score: 79 / 100

  Speelduur: 12 uur

  Beschikbaar op: PS4, Xbox One & PC

  1. Trials Rising

  trials rising

  Verken over-the-top actie en motorraces in het nieuwste opus van de Trials franchise. Met nieuwe circuits op exotische plaatsen over de hele wereld en meer manieren om te racen, is Trials Rising de beste tot nu toe.

  Trials Rising is misschien wel het beste spel van de IP dankzij de sociale aspecten, en het is gemakkelijk leren maar moeilijk om te perfectioneren. Minder microtransacties had alleen geen kwaad gekund.

  Score: 79 / 100

  Speelduur: 21 uur

  Beschikbaar op: PS4, Xbox One & Nintendo Switch

  Gratis motorcross spellen voor op de PC

  Naast de hierboven besproken games die je op de moderne consoles kunt spelen, zijn er online op de PC ook een hele hoop gratis crossmotor spellen die je kunt spelen. Als je hier naar op zoek bent raad ik je ten zeerste aan een kijkje te nemen op de website van crazygames en funnygames.